ADÜ TEKNOKENT DUYURUSU

Değerli Akademisyenler,

TÜBİTAK 1003- Öncelikli Alanlar Ar- Ge Projeleri Destek Programının amacı, Ulusal Bilim Teknoloji ve Yenilik Stratejisi çerçevesinde belirlenecek öncelikli alanlarda sonuç odaklı, izlenebilir hedefleri olan, ilgili bilim/teknoloji alanlarının dinamiklerini gözeten ve yurt içinde yapılan Ar-Ge projelerini desteklemek ve bu projeler arasında eşgüdüm sağlamaktır.

TÜBİTAK, “Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” kapsamında Eylül-2017 çağrısı ile 25 başlıkta proje teklif çağrısı ilan etmiştir. Çağrılar, Bilgi-İletişim Teknolojileri (9), Makine (1), Otomotiv (2), Gıda (2), Enerji (5), Medikal-Sağlık (2), Sosyal Bilimler (3) ve Su (1) alanlarındadır. Çağrılar iki aşamalı olup Birinci Aşama sonucunda başarılı bulunan projelerin sahiplerinden İkinci Aşama başvuruları alınacaktır. Birinci aşama başvuruları sadece 4 sayfadan oluşan fikir beyanı niteliğindedir.

1. Aşama Son başvuru tarihi: 6 Ekim 2017, Cuma (saat: 17.30)

Çıktıların teslimi için son tarih: 13 Ekim 2017, Cuma (saat: 17.30)

Duyuru: http://tubitak.gov.tr/tr/haber/ardeb-1003-programi-kapsaminda-25-yeni-cagri-acildi

Değerli Öğretim Elemanı;

ADÜ TEKNOKENT olarak üniversitemiz akademisyenlerine proje geliştirme ve uygulama aşamalarında ücretsiz destekler verilmesi amaçlanmaktadır. ADÜ TEKNOKENT’in siz akademisyenlere daha etkin hizmet verebilmesi adına eğitim, birebir görüşme, bilgilendirme toplantıları vb. organizasyon taleplerinizi bilgi@aduteknokent.com adrese iletmeniz rica olunur.

25 Eylül 2017 Pazartesi - 15:38:14