DGS EK YERLEŞTİRME SONUCU ÖSYM TARAFINDAN YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE

2016-2017 DGS EK YERLEŞTİRME SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI 14-18 KASIM 2016 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. KAYIT İÇİN ADAYLAR 14 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 DAN İTİBAREN AŞAĞIDAKİ BELGELERLE BİRLİKTE YERLEŞTİRİLMİŞ OLDUKLARI FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARIN DEKANLIK VEYA MÜDÜRLÜKLERİNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- MEZUN OLDUĞU ÖNLİSANS PROGRAMINDAN ALMIŞ OLDUĞU DİPLOMANIN YADA YENİ TARİHLİ MEZUNİYET BELGESİNİN ONAYLI SURETİ:

2- NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ: (Aslı kayıt anında kayıtla ilgili memura mutlaka gösterilmelidir.)

3- 6 ADET 4.5 X 6 CM EBADINDA FOTOĞRAF: (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, güneş gözlüksüz çekilmiş, erkek adaylar için sakalsız olmalıdır. Ayrıca fotoğrafların arkasına adınızı, soyadınızı yazarak küçük bir zarf içine koyunuz).

4- ASKERLİK DURUM BELGESİNİN: Kayıt esnasında 1994 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için http://kamu.turkiye.gov.tr/ adresinden askerlik durum belgesinin temin edilmesi gerekmektedir.

5- İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN: Öğrenim ücreti yatırıldığına dair banka dekontu; Kesin kayıt işlemi yapıldıktan sonra, öğrenim ücretinizi Halk Bankası Şubelerinden T.C. Kimlik Numaranız ile 14.10.2016 Pazartesi gününden itibaren yatırınız.

6- 2016 ÖSYS SONUÇ BELGESİ BİLGİSAYAR ÇIKTISI:

7- ÖĞRENCİ BİLGİ İZLEME FORMU: DİKEY GEÇİŞ SINAVI ile yerleşen öğrenciler Bilgi İzleme Formunu öğrenci işleri bürosunda doldurulacaktır.

8- TRANSKRİPT VE DERS İÇERİKLERİ: DGS ile yerleşen öğrenciler mezun oldukları önlisans programında gördükleri dersleri ve notları gösteren transkriplerini ve ders içeriklerini ilgili kayıt memuruna teslim edeceklerdir.

9- KÜTÜPHANE ÜYELİĞİ FORMU: Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin, kütüphane hizmetlerinden yararlanabilmesi için kütüphane üyeliğinin öğrenci işleri bürosunda gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

14 Kasım 2016 Pazartesi - 11:52:39