Öğrencilerimizin Geçirdiği Trafik Kazası Üniversitemizi Yasa Boğdu

Geçtiğimiz akşam öğrendiğimiz Turizm Fakültesi öğrencilerimiz Kaan Bilgili ve Melih Berkay Nalbant’ın kaza haberi, bizleri derin bir yasa boğdu. Üzüntüyle öğrendiğimiz kazada Turizm İşletmeciliği İkinci Sınıf öğrencimiz Kaan Bilgili yaşamını yitirmiş, Konaklama İşletmeciliği İkinci Sınıf öğrencimiz Melih Berkay Nalbant ise Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümünde, komada, yaşam mücadelesini sürdürmektedir.

Vefat eden öğrencimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınları ve okul arkadaşlarına başsağlığı diler, kaza sonucu yaşam mücadelesi veren öğrencimiz Melih Berkay Nalbant’a da acil şifalar temenni ederim.

Prof. Dr. Cavit BİRCAN

REKTÖR