Turcademy e-Kitap Veri Tabanı Deneme Erişimine Açılmıştır

Sayın Araştırmacılar,

Aşağıda bilgisi bulunan  online veri tabanı belirtilen tarihe kadar kütüphanemiz kullanıcılarına deneme erişimine açılmıştır. Bu veri tabanlarına aşağıda yer alan linklerden veya kütüphanemiz web sayfasında yer alan "deneme amaçlı veri tabanları" linkinden (https://kutuphane.adu.edu.tr/default.asp?idx=313930) ulaşabilirsiniz.

1)Turcademy: Turcademy, Türkiye’de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayarak akademik yayınların dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmak ve Türkiye’deki e-kitap yayıncılığına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilmiş yerli bir e-kitap platformudur.  İlk aşamada yaklaşık 2.000 e-kitap ile erişime açılmıştır. Beşeri Bilimler, Sosyal Bilimler, Davranış Bilimleri, Bilim, Teknoloji ve Tıp ve daha pek çok konuyu kapsamaktadır.

Erişim linkiwww.turcademy.com

Erişim Bitiş Tarihi: 11.06.2018