ÜNİVERSİTEMİZ BAYIR-BUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLİYOR

Suriye'de yaşanan olaylarda Bayır-Bucak Türkmenlerinin çektiği acıya kayıtsız kalmamak için İlimiz genelinde çeşitli yardım kampanyaları düzenlenmektedir. Adnan Menderes Üniversitesi olarak biz de Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Gerekli olan maddi destek sağlanırsa, bir tır gıda malzemesi Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı bölgeye gönderilecektir. Yardımlarda herhangi bir ücret sınırlaması yoktur.Personelimiz aşağıdaki İBAN Numaralarına maddi destek sağlayarak veya tutanak karşılığı okul sekreterlerine başvurarak yardım kampanyasına katılabilir. İlginize teşekkür ederiz.

Türkiye Finans Katılım İBAN NO : TR68 0020 6001 9901 5704 0600 05

14 Aralık 2015 Pazartesi - 12:53:31