Üniversitemizde Amatör Denizcilere Yönelik Eğitim Semineri Düzenlenecek

TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kuşadası Liman Başkanlığı tarafından 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Saat 10.30’ da Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi’ nde “Amatör Denizcilere Yönelik Eğitim” Semineri düzenlenecektir. Seminerin ardından eğitime yönelik bir sınav yapılacak, sınav sonucu başarılı olan adaylara da "Amatör Denizci Belgesi" verilecektir.

Kuşadası Liman Müdürlüğü tarafından verilecek eğitim ile yapılacak sınava katılmak isteyen personelimizin, ekteki gerekli evraklarını başvuru dilekçesi ile 25 Nisan 2019 Perşembe günü Saat 12.00’ye kadar Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurtuluş OLGUN (Cep: 5056873251, Mail: kolgun@adu.edu.tr, İç Hat Telefon No: 3353)’ a ulaştırmaları gerekmektedir.

19 Nisan 2019 Cuma - 13:56:22