Üniversitemizin Tümer Altaş Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veri Tabanı Aboneliği Gerçekleşmiştir

Daha önce sınırlı içerikle deneme erişimine açılan Tümer ALTAŞ Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanına tam sürüm olarak abonelik gerçekleşmiştir.

Tümer ALTAŞ Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı, e-YDS/YDS, PTE, IELTS, TOEFL, iBT sınavlarına hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm öğrenci ve akademik/idari personelimizin kullanımına açılmıştır.

Kayıt olmak için tıklayınız
Veritabanı Tanıtım Videosu

Kurumunuz internet ağı üzerinde iseniz, "Kayıt Ol" tıklayarak sadece bilgilerinizi doldurmanız yeterli, hesabınız hemen etkinleşecektir.

Kurumunuz dışında bir ağdan etkinleştirme yapacaksanız, 0256 2182046 (2008) nolu telefonu arayarak kurum kodunuzu öğrenebilir, Yine "Kayıt Ol" formunda altta yer alan "Kurum Kodu Girin" yazan kutucuğa kodu girerek hesabınızı hemen etkinleştirebilirsiniz.

Not: Hesabınız etkinleştikten sonra istediğiniz yerden veritabanına erişebilirsiniz; kurum ağına bağlı olmanız gerekmez.

Veritabanı İçeriği:

• (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.

• PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler

• IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

• TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

• Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.

• Cümle Çevirileri: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri.

• Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.

• Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.

• Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik.

19 Ocak 2017 Perşembe - 16:29:44