ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFLARINDA BAŞARISIZ OLUP ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE

Üniversitemiz bünyesinde bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 21-25 Kasım 2016 tarihleri arasında (5 iş günü içerisinde) yerleştirildiği birim öğrenci işleri bürosu tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu öğrenci işleri bürosuna süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- MEZUN OLDUĞU ÖĞRETİM PROGRAMINDAN ALMIŞ OLDUĞU DİPLOMANIN YADA YENİ TARİHLİ MEZUNİYET BELGESİNİN ONAYLI SURETİ:

2- NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ: (Aslı kayıt anında kayıtla ilgili memura mutlaka gösterilmelidir.)

3- 6 ADET 4.5 X 6 CM EBADINDA FOTOĞRAF: (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, güneş gözlüksüz çekilmiş, erkek adaylar için sakalsız olmalıdır. Ayrıca fotoğrafların arkasına adınızı, soyadınızı yazarak küçük bir zarf içine koyunuz).

4- ASKERLİK DURUM BELGESİNİN: Kayıt esnasında 1994 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için http://kamu.turkiye.gov.tr/ adresinden askerlik durum belgesinin temin edilmesi gerekmektedir.

5- İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN: Öğrenim ücreti yatırıldığına dair banka dekontu; Öğrenci İşleri bürosunda kayıt işlemini yaptırdıktan sonra, öğrenim ücretinizi Halk Bankası Şubelerinden T.C. Kimlik Numaranız ile yatırınız.

6- 2016 ÖSYS SONUÇ BELGESİ BİLGİSAYAR ÇIKTISI:

7- ÖĞRENCİ BİLGİ İZLEME FORMU: Zorunlu Hazırlık Sınıfından Başarısız oldukları için yerleştirilen öğrenciler Bilgi İzleme Formunu öğrenci işleri bürosunda doldurulacaktır.

8- KÜTÜPHANE ÜYELİĞİ FORMU: Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin, kütüphane hizmetlerinden yararlanabilmesi için kütüphane üyeliğinin öğrenci işleri bürosunda gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

23 Kasım 2016 Çarşamba - 10:59:35