Hiperkitap Veritabanı Kullanıcı Eğitimi

Kütüphane Eğitimleri

Eğitim, 27 Aralık 2018 tarihinde Kütüphane Seminer Salonu'nda gerçekleşecektir.

Kütüphanemizin üye olduğu ; Türkiye’nin ilk Türkçe online e-kitap veritabanı olma özelliğini taşıyan HiperKitap veritabanı için kullanıcı eğitimi planlanmıştır. Eğitime tüm akademik peronel, idari personel ve öğrenciler katılabilir.

Hiperkitap; bilim insanlarının, öğrencilerin ve meraklıların akademik bilgiye hızlı ve kolay erişebildikleri Türkiye’nin ilk Türkçe online e-kitap veritabanıdır. Hiperkitap’ta; tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, sanattan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 300 yayınevinin 22.000’e kadar e-kitabı bulunmaktadır.  Hiperkitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir. Önde gelen üniversitelerin akademik yayınları da Hiperkitap’ta yer almaktadır.

Başlama Tarihi ve Saati
27 Aralık 2018 Perşembe - 14:00