23. Spor Şenliği Voleybol Müsabakalarıyla Sona Erdi

11 Mayıs 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 786 kez okundu

Üniversitemizce bu yıl yirmi üçüncüsü düzenlenen spor şenliği organizasyonu Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak’ın başkanlığında 12 Mart 2018 tarihinde başlayarak 7 Mayıs 2018 tarihindeki voleybol müsabakaları ve kupa töreni ile son buldu.

Voleybol turnuvasında dereceye giren takımlardan kadınlarda birinci Tıp Fakültesi, ikinci Hemşirelik Fakültesi, üçüncü ise Eğitim Fakültesi oldu. Erkelerde ise birinci Tıp Fakültesi olurken ikinci Aydın İktisat Fakültesi üçüncü ise  Ziraat Fakültesi oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları şenlik organizasyon kurulu ve yürütme kurulu üyelerince verildi.