ADÜ Dünyanın En İyi Üniversiteleri Listesinde

25 Ocak 2017 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 4125 kez okundu

U.S News, yurtdışında eğitim almak isteyen öğrenciler için en iyi uluslararası üniversiteler listesini 2017’de güncelleyerek yeniden yayınladı. Türkiye’den 23 üniversitenin kabul edildiği listede Adnan Menderes Üniversitesi de yerini aldı.

Son dönemde yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Üniversitemiz, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında da Türkiye’nin en çok tercih edilen 8. Üniversitesi olmuştu. Bu eğitim yılında 15 bin öğrenciyi daha Aydın’a kazandıran ADÜ, yatırıma ve gelişmeye hız kesmeden devam ediyor.
Listeye Türkiye’den kabul edilen üniversiteler:
Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Fırat Üniversitesi.

Kaynak