ADÜ Teknokent Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem’den Rektörümüze Ziyaret

3 Temmuz 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 992 kez okundu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde düzenlenen Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda koordinatörlüğünü üstlendiği “EN-KOLAY” uygulamasının üçüncülükle ödüllendirilmesi üzerine ADÜ Teknokent AŞ Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 2 Temmuz 2019 tarihinde ziyaret etti.

Doç. Dr. Cemal İyem, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda kazandıkları başarı ile Üniversitemizi temsil etmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Doç. Dr. İyem, ulusal çapta düzenlenen bir organizasyondan ödülle dönmenin Üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlarken ADÜ Teknokentinin imajına da olumlu katkı sağladığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, başarılarından dolayı İyem’i tebrik ederek, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleşen organizasyonlarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden ADÜ ailesi bireylerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Bu tür organizasyonlara akademisyen ve öğrencilerimizin katılımını önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bilimsel çalışma ve projelerin bu şekilde güçleneceğini, bu güç ile de milletine fayda sağlayan gençler yetiştirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Ödül kapsamında verilen Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin el emekleri ile yaptıkları “Uzay Yolu” isimli tabloyu Üniversitemiz Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e takdim etti.