ADÜ Teknokent Öğrencilerinin Başarısı

14 Şubat 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 430 kez okundu

Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var” programının en önemli etaplarından biri olan Girişimcilik Kampı’nda ADÜ Teknokent Ön Kuluçka öğrencileri Enes Demirel, Canberk Hayretdağ ve Feruz Can Kahveci en iyi yüz proje arasına girmeyi başardı.

Bu yıl Türkiye'nin 21 şehrinden 36 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Girişimcilik Kampı’nda 2096 proje arasından 96. olarak güzel bir başarıya imza atan öğrencilerimiz, ihtiyaç doğrulamadan pazara giriş stratejilerine, fizibiliteden sunum tekniklerine kadar bir girişimcinin ihtiyacı olan tüm bilgileri içeren beş günlük yoğun eğitim programına katıldı. Ayrıca girişimcilik ekosisteminden 100'ü aşkın paydaşla tanışma ve network kurma imkanına sahip olan öğrencilerimiz, sektör lideri TÜSİAD üyeleri, program paydaşları ve girişimcilik ekosisteminden onlarca mentora fikir danışarak, yenilikçi iş fikrini ölçeklendirilebilir bir iş modeline dönüştürme fırsatı edindi.

Kampa katılan tüm ekipler TÜSİAD Girişimci Kulübü 2019 mezunları olarak görev almaya hak kazandı.