ADÜ Türk Sanat Müziği Korosu Büyüledi

27 Aralık 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1054 kez okundu

ADÜ Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, 24 Aralık 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Vasfi Çilingir’in şefliğini üstlendiği konsere, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, akademik ve idari personelimizin yanı sıra, öğrencilerimiz ve çok sayıda müziksever katıldı.

Türk Sanat Musikisine ait birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde, dinleyicilerin de eserlere eşlik etmesiyle eğlenceli dakikalar yaşandı.

Konser, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın Koro Şefi Dr. Öğr. Üyesi Vasfi Çilingir’e teşekkür belgesi vermesinin ardından renkli görüntülerle sona erdi.