ADܒlü Minikler Kuş Evleri Yaptı

11 Ekim 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 455 kez okundu

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri; sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturdukları ahşap kuş evlerini boyayarak, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anaokulu çevresindeki ağaçlara astılar.

‘Kuşlarınız sıcak yuvalarına kavuşacak’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte, 2-6 yaş grubu minikler, kuşlara barınak yaparak soğuk havalarda üşümelerine engel olmayı hedeflediler.

Kuş evi geleneğini yeniden canlandırıp doğaya katkıda bulunmak için etkinliği düzenlediklerini belirten okul yönetimi, bu sayede öğrencilerin merhamet ve iyilik duygularını canlı tutarak, hayvansever bir birey olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.