Atça MYO’dan Çilek Tadında Sunumlar

16 Mayıs 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 194 kez okundu

Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) ikinci sınıf öğrencilerinin, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Umut Tuncer danışmanlığında yürüttükleri projeleri, 16 Mayıs 2019 tarihinde Merkez Kampüs içinde açtıkları stantlarda sergilendi.

Ücretsiz çilek dağıtımı öğrencilerimiz ismi Burbigen Fresh olan Sultanhisar Çileği’nin, coğrafi işaretini tatlı ve güzel kokusundan aldığını söyleyerek “Yaptığımız anketler sonucunda üzülerek söylemeliyiz ki Sultanhisar Çileği yeterince tanınmıyor. Amacımız bu eşsiz lezzeti Türkiye’ye tanıtmak.” şeklinde konuştular.

Kendi el emekleriyle yaptıkları çilek sabununu ve çilek reçelini de tanıtan öğrencilerimiz, karşılaştıkları ilgiden memnun olduklarını söylediler.