Aydın İç Hastalıkları Günleri Sempozyumu Didim’de Gerçekleştirildi

19 Nisan 2017 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1183 kez okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından organize edilen “2. Aydın İç Hastalıkları Günleri” adlı Sempozyum 14-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Didim’de gerçekleştirildi.

Çeşitli üniversitelerden konularında uzman konuşmacıların katılımıyla güncel ve temel bilgilerin aktarıldığı Sempozyum,  yaklaşık 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Sempozyumda  15’i sözel olmak üzere, toplam 45 bildiri sunuldu.

İki gün süren Sempozyumda, bilimsel sunumlar aracılığı ile temel bilgilerin en iyi şekilde anlaşılması sağlanırken, bir taraftan da son gelişmelerin klinik kullanımı ile ilgili bilgi ve becerilerin aktarılması amaçlandı.