Aydın AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’den Rektörümüze Ziyaret

18 Şubat 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 438 kez okundu

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ömer Özmen ve parti üyeleri 1 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin, İlimizin ve tüm vatandaşlarımızın yararlanması doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmaya öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı olarak her zaman Aydın’ın göz bebeği olan Üniversitemizin yanında olduklarını belirten Özmen, İlimizin ve Ülkemizin kalkınması için Üniversitemize ellerinden gelen tüm desteği vermek için hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.