Aydın MHP İl Teşkilatından Rektörümüze Ziyaret

14 Şubat 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 496 kez okundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Burak Pehlivan ve parti üyeleri 13 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmasına öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Teşkilat olarak her zaman kurumların yanında olduklarını belirten Pehlivan, İlimizin ve Ülkemizin kalkınması için Üniversitemize ellerinden gelen tüm desteği vermek için hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.