Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim Rektörümüzü Ziyaret Etti

22 Ocak 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1453 kez okundu

Aydın Milletvekili aynı zamanda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bekir Kuvvet Erim, 22 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ülkemizin bilim yuvaları içinde yer alan Üniversitemizin Aydın’ın en önemli kamu kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Erim, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyerek Üniversitenin gelişimi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Erim ile bir süre sohbet ederek Üniversitemizi daha ileri noktalara götürmek için çalışacaklarını söyledi.