Aydın Milletvekili Metin Yavuz Rektörümüzü Ziyaret Etti

22 Ocak 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1774 kez okundu

Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar Ulaştırma ve Turizm Başkan V. Metin Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 21 Ocak 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Metin Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i tebrik ederek görevinin hem Üniversitemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını diledi. Metin Yavuz, ilimizin en güzide kurumları arasında yer alan Üniversitemizin gelişimi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Üniversitemiz ve ilimizin gelişimi için çalışacağız.” diyerek Yavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret iyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasıyla son buldu.