Bahar Şenlikleri Tuğba Yurt Konseriyle Sona Erdi

6 Mayıs 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 621 kez okundu

Üniversitemiz 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Tuğba Yurt Konseri, 3 Mayıs 2019 tarihinde Üniversitemiz Trailleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Şenliklerin son gününde sahne alan pop müziği şarkıcısı Tuğba Yurt, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Tuğba Yurt’un 'Güç Bende Artık',  'İnceden İnceden', 'Yine Sev Yine', 'Masal', 'Oh Oh', ve 'Sakin ol' adlı şarkılarına meydanı dolduran öğrenciler hep bir ağızdan eşlik etti.

Konser sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir adına Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Mehmet Bezci Tuğba Yurt`a plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Şenlik DJ`lerin performanslarıyla devam etti.