Bahar Şenliklerinde Öğrencilerimiz Bora Duran'la Coştu

3 Mayıs 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 703 kez okundu

Üniversitemiz 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bora Duran Konseri, 2 Mayıs 2019 tarihinde Üniversitemiz Trailleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Şenliklerin 4. gününde sahne alan pop müziği şarkıcısı Bora Duran, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Duran’ın 'Sana Doğru',  'Sen de Gidersen' 'Yak Beni', 'İnsan', 'Vazgeçmiyor Gönül', ve 'Gül Senin Tenin' adlı şarkılarına meydanı dolduran öğrenciler hep bir ağızdan eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 1 Mayıs’ta düzenlenen Colorfest’in yoğun istek üzerine 3 Mayıs’ta tekrarlanacağını duyurdu.

Eğlencenin hiç dinmediği şenlikte Bora Duran'ın hareketli şarkıları ve Rektörümüzün sürprizi öğrencileri coşturdu. Etkinlikte sahne alan Sanatçı Bora Duran, Üniversitemizde konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerimizin heyecanından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Konser, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Bora Duran'a plaket ve çiçek takdiminde bulunmasının ardından DJ’lerin performanslarıyla devam etti.