Başkan Gürşat Kale’den Rektörümüze Ziyaret

5 Şubat 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 501 kez okundu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale beraberindeki heyetle 4 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Başkan Gürşat Kale, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Baki Aslantaş, İncirliova Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Başçı ve Kadir Ziftçi, İncirliova Belediye Meclis Üyesi Şevki Can katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ülkemizin önde gelen tarım merkezlerinden biri olan İlimizin incirleriyle ünlü ilçesi İncirliova’da tarımsal üretim konusunda iş birliği yapabileceklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, incir, kestane, zeytin gibi Aydın’ın en üst sıralarda olduğu tarım ürünlerinin değerlendirileceği projelerini Başkan Gürşat Kale’ye anlattı.

Başkan Kale, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.