BESYO Öğrencilerinden Branşını Seç Yolunu Çiz Projesi

12 Ocak 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 875 kez okundu

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği 2. sınıf öğrencileri “Sporda İletişim ve Sosyal Medya” dersi kapsamında “Branşını Seç, Yolunu Çiz Projesi’ni” 9 Ocak 2018 tarihinde İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu’nda gerçekleştirdi.

Etkinlik, saha çizimi, okul duvarına sportif temalı resimler, madalya ödüllü spor yarışmaları ve çeşitli branşların öğrencilere tanıtılması gibi faaliyetlerle gerçekleştirildi.

Proje sözcüsü Sedef Parlak, “Biz geleceğin spor yöneticileri ve öğretmenleri olarak minik öğrencilerimizle buluştuk, hem onları mutlu ettik hem sporu sevmeleri için onlarla çeşitli etkinlikler düzenledik.  Buluşmamıza katkı sağladıklarından dolayı BESYO Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Ulukan’a, İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu yönetimine, desteklerinden dolayı da Özel Küçük Melekler Kreşi’ne,  Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’ne ve Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne teşekür ederiz.”  dedi.