Bilimsel Makale Yazım Kuralları ve Yayımlama Süreci Paneli Gerçekleşti

22 Ekim 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 491 kez okundu

Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde Bilimsel Makale Yazım Kuralları ve Yayımlama Süreci panellerinin ilki 18 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol koordinasyonunda eğitim birimlerinde bir dizi halinde yapılması planlanan panele, çok sayıda lisansüstü öğrenci ve öğretim üyeleri katıldı.

Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Pınar Okyay ve Prof. Dr. Filiz Abacıgil’in konuşmacı olarak yer aldığı panelde, moderatörlüğü Prof. Dr. Ahmet Gökhan Önol yaptı.

Katılımcılar; panelin farkındalıklarını arttırdığını ve oldukça yararlı olduğunu belirtirken, bu konuların ayrı başlıklarda ve daha detaylı işlenmesinin, güncel konularda benzeri bilimsel etkinliklerin düzenlemesinin çok değerli olacağını ifade ettiler.