Bilimsel Makale Yazım Kuralları ve Yayımlama Süreci Panelleri Devam Ediyor

13 Aralık 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 256 kez okundu

Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 12 Aralık 2019 tarihinde “Bilimsel Makale Yazım Kuralları ve Yayımlama Süreci” konulu panel düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol koordinasyonunda eğitim birimlerinde bir dizi halinde yapılması planlanan panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Sacit Hadi Akdede yaparken,  Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Pınar Okyay ve Prof. Dr. Filiz Abacıgil konuşmacı olarak yer aldı.

Panele, Fakülte Dekanı Prof. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, öğretim üyeleri ve öğrenciler olmak üzere 41 kişi katıldı.

Katılımcılar panel sonrası gerçekleştirilen geri bildirim anketi ile Sosyal Bilimlerde makale yazma becerisinin ve bununla ilgili detaylı eğitimlerin verilmesinin yararlı olacağını, gerçekleşen panelin motivasyon için önemli olduğunu ifade ettiler.