Buharkent MYO Çocuk Şenliğiyle İstismara Dikkat Çekti

29 Nisan 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 281 kez okundu

Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hilal Hatice Ülkü nezaretinde, okulun öğrencileri ve öğretim elemanları ile bu yıl ikincisi düzenlenen Çocuk Şenliği’nde bir araya gelerek çocuk istismarına dikkat çekti.

Yoğurt yeme, elma yeme, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, halat çekme, balon patlatma gibi yarışmalar düzenleyen öğrenciler, kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasında çok önemli rolü olan oyunlarımızın hatırlanmasına katkıda bulundu.  Etkinliğin sonunda öğrenciler, çocukluk döneminin önemini vurgulayarak son dönemde kamuoyuna yansıyan çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.