Çine MYO’da Finansal Okur Yazarlık Paneli Düzenlendi

26 Nisan 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 613 kez okundu

Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulunda, 19 Nisan 2018 tarihinde Finansal Okuryazarlık konulu bir panel düzenlendi.

Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen panelin moderatörlüğü Çine MYO Öğretim üyelerinden Üyesi Prof. Dr. Özdal Gökdal üstlenirken, panelin açılış konuşmasını Çine MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Okan Atay gerçekleştirdi.

Panel konuşmacıları Dr. Öğr. Üyesi Umut Tolga Gümüş “Finansal Farkındalık Düzeyi”, Öğr. Gör. Zafer Aydın “Banka Kredileri”, Öğr. Gör Ümran Gümüş “Sermaye Piyasası Araçları ve Borsa”, Öğr. Gör. Sabiha Kemiksizoğlu “Sermaye Piyasası Araçlarının Vergilendirilmesi” konusunu ele aldılar. Çineli vatandaşların, üniversite öğrencilerinin ve ticaret lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği panel soru cevap bölümünün ardından sona erdi.