Çocuk Sanat Şenliğinin Dördüncüsü Gerçekleşti

17 Nisan 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 442 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Öztürk Samur ve Öğr. Gör. Emine İnci koordinatörlüğünde düzenlenen “IV. Çocuk Sanat Şenliği” 16 Nisan 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

15 farklı anaokulu ve anasınıfından gelen 900 okul öncesi çocuğun Üniversitemizde iki seans halinde konuk edildiği şenliğin ilk bölümünde, Atatürk Kongre Merkezi önündeki Tralleis Meydanı’nda çeşitli oyunlar oynanarak çocuklarla keyifli vakit geçirildi. Şenliğin ikinci bölümünde çocuk şarkılarından oluşan konser ve ‘Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor’ tiyatro oyunu sergilendi.