Davutlar MYO Yeni Açılan Bölümleriyle Sektöre Hizmet Ediyor

18 Haziran 2018 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 2455 kez okundu

Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) sektörün ihtiyaç duyduğu ana ve ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik programlarına Pastacılık ve Ekmekçilik Programı'nı da ekleyerek Gastronomi alanındaki önemli bir boşluğu dolduracak.

Eğitimde kalite, sürdürülebilirlik, öğrenci - sektör odaklılık ilkelerini benimseyen Davutlar MYO, bu programların kısa sürede öğrencilerin yoğun ilgisini çekerek pastacılık ve ekmekçilik ile ilgili nitelikli personel yetiştirmesini hedefliyor.

İkram Hizmetleri ve Aşçılık programlarında çift ana dal programı açan Davutlar MYO 2018 -2019 Eğitim - Öğretim Yılından itibaren Pastacılık ve Ekmekçilik programına öğrenci kabul edecek.  Yüksekokul, çift ana dal programı ile birlikte öğrencilerine çift diploma alma fırsatı sunarken, öğrencilerimizin kariyer planlaması açısından da nitelikli ve donanımlı yetişmesine imkân tanıyor.