Devlet Konservatuvarından Dönem Sonu Konseri

23 Ocak 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 374 kez okundu

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri ‘Dönem Sonu Konseri’ni 15 Ocak 2019 tarihinde Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde verdi.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Devlet Konservatuvarı Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi İmge Tilif’in katılım gösterdiği konsere sanatseverlerin de ilgisi yoğun oldu. Konserde, yaşları 9 ila 12 arasında değişen sanatçı adayları seyirci tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu, her yıl Haziran ayında düzenlenen yetenek sınavında başarılı bulunan sanatçı adaylarını yetiştirmeye devam edecek.