Didim MYO’DA Fulbright Bursları Semineri Verildi

7 Kasım 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 175 kez okundu

Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu ile ABD’de Eğitim Semineri’, 6 Kasım 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Fulbright Bursları tanıtımı kapsamında Fulbright Türkiye Komisyonu Üyesi Mevlüde Bakırcı, ABD’de eğitim almak isteyen öğrencilere burs olanakları ve ayrıntılarını anlattı. Fulbright’ın şu anda açık olan ve başvuru kabul eden bursları ile diğer programlar hakkında detaylı bilgiler aktaran Bakırcı, sunumunun başında Fulbright Eğitim Komisyonu’nu tanıttı.

Burs başvurularında dikkat edilmesi gerekenler ve burs çeşitleri konularında ayrıntılı bilgi veren Mevlüde Bakırcı, öğrencilerin sorularını cevaplayarak sunumuna son verdi.

Fulbright Bursu ile 2018-2019 Akademik Yılında Didim Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören 3 öğrenci başvuru yapma hakkını elde etmiş, aralarından başarılı bulunan 1 öğrenci ABD’de Fulbright Eğitimi almıştı.