DİDİM MYO’DA GİRİŞİMCİLİKTE BAŞARI HİKAYELERİ PANELİ DÜZENLENDİ

15 Şubat 2017 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 821 kez okundu

Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu’nda 13 Şubat 2017 günü Aydın Genç İşadamları Derneği’nin de ortağı olduğu ‘Avrupa Boyutuyla Girişimcilik Gelişimi' projesi kapsamında ‘Girişimcilikte başarı hikayeleri’ konulu bir panel gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz’un yaptığı panele, Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Pehlivan, MARKAYDER Mali Sekreteri Çimen Mutlu, Didimli turizmci işadamı Kadir Karakaya ve Sosyal Girişimci Tülin Akın konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılışında konuşan MARKAYDER Mali Sekreteri Çimen Mutlu, projenin bu zamana kadar Aydın’da gerçekleştirilen en yüksek bütçeli Avrupa Birliği projesi olduğunu belirterek, Projenin Türkiye’nin AB üyeliği sürecine katkısı da dahil olmak üzere Türkiye ve AB üyesi ülkelerdeki sivil toplumun bütün sektörleri arasındaki karşılıklı anlayışı yüksek seviyeye ulaştırmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Konuşmacıların meslekte başarılı olabilmek için neler yaptıklarını katılımcılara ve öğrencilere aktardığı panel, soru cevap bölümüyle sona erdi.