Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

4 Nisan 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 893 kez okundu

Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme dersleri, 2-3 Nisan 2019 tarihlerinde Rektörlük Senato Salonu’nda devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen sunumlara; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, dekanlar, görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenlerimiz katıldı.

Doçentlik deneme dersine katılan Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Mehmet Burak Çildağ ve Songül Çildağ,  Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Göksel Erbaş, Uğur Parın, İbrahim Akın ve Serap Ünübol Aypak, Aydın İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Emetullah Yasemin Bozdağlıoğlu, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Faruk Kalay, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Tendü Hilal Göktuğ jüri eşliğinde yapılan deneme dersinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.  Törende öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken,  Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlerimizin başarılarıyla gurur duyduklarını ve Üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.