Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

27 Haziran 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 583 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, 26 Haziran 2019 tarihinde Fakülte Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Fakülte yöneticileri ve akademisyenleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cumali Öksüz gerçekleştirirken, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Gökdaş da 2018-2019 Akademik Yılı’nın genel değerlendirmesini sunum eşliğinde aktardı. Sunumun ardından konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Eğitim Fakültesinin nitelikli öğretmenler yetiştirme misyonuyla hareket ettiğini söyleyerek, yeni akademik yılda akademisyenlere başarılar diledi.

Toplantı, akademisyenlerden gelen soruların cevaplanmasıyla son buldu.