Eğitim Fakültesi İftar Yemeği Düzenledi

19 Haziran 2017 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 2604 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, 12 Haziran 2017 tarihinde ADÜ Restorant’ta gerçekleşti.

İftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı aynı zamanda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Fakülte Dekan Yardımcıları Mustafa Akkaya, Yrd. Doç. Dr. Soner Aladağ, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Bu yıl ilk defa düzenlenen Eğitim Fakültesi iftar programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektörlük görevi süresince iyiliklerin ve güzelliklerin peşinden koşmaya devam edeceklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Batman’da hain terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ı da anarak başka Aybükelerin ölmemesi ve bu hain saldırıların bir an önce bitmesi temennisinde bulundu.

Samimi bir ortamda devam eden iftar yemeği, ney dinletisi eşliğinde sona erdi.