Ekonomik Gelişmeler Değerlendirildi

10 Ağustos 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 713 kez okundu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Söke Ticaret Borsası Başkanı A. Nejat Sağel ve AYTO Yönetim Kurulu üyeleri 6 Ağustos 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aslan da yer aldı.

Güncel ekonomik gelişmelerin ve Aydın ticaretine etkilerinin konuşulduğu ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bircan’a Aydın’ın simgelerinden “Aydın Zeybeği” figürlü heykel takdim edildi.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.