‘’Güzel Bor璒 Rektörlük Binasında Başlatıldı

20 Mart 2017 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 3618 kez okundu

Üniversitemizde ihtiyaç sahiplerinin, hiçbir formaliteye gerek kalmadan borç alabileceği, katkı sağlamak isteyenlerin de doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceği acil ihtiyacı olanlar için hazırlanan ödünç nakit para kutusu, Rektörlük Binasında 16 Mart 2017 tarihinde hizmete girdi.

İlk katkının, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından yapıldığı uygulamada, ödünç nakit para kutusuna katkı yapanlar ve kutudan destek alanların sadece isimlerini ve meblağları kağıda yazmaları yeterli olurken, kutudan ödünç alınan paranın bir süre sonra geri konulması şartı bulunuyor. Böyle bir uygulamanın acil ihtiyaçlar halinde çok faydalı olacağını belirterek kutuya ilk katkıyı yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Sağ elin verdiğini, sol el görmemelidir’” felsefesiyle uygulamaya başladıklarını ifade etti.  Böyle bir uygulamanın acil ihtiyaçlar halinde çok faydalı olacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, tüm personelimizi uygulamaya katılmaya davet etti.