HAUS Makina’dan Rektörümüze Ziyaret

7 Aralık 2017 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1173 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Aydın’da santrifüj teknolojilerinin önde gelen firması HAUS Makine A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Gözlüklü’yü, 5 Aralık 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Hakkı Gözlüklü’nün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Aslı Yorulmaz, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Koç, HAUS Makina AŞ Ar-ge Merkezi Müdürü Uğur Şumnulu yer aldı.
Üniversite-sanayi iş birliğini geliştirmek istediklerini vurgulayan Gözlüklü, bu noktada üniversite ile ortaklaşa çalışma yapmak istediklerini ifade etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversite- sanayi işbirliğini önemsediklerini belirtirken, Aydın için, Üniversite ve öğrencilerimizin gelişimi için gereken desteği vereceklerini söyledi.