Hemşirelik Fakültesi Etkinlikleri Devam Ediyor

17 Mayıs 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 790 kez okundu

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı tarafından 2 Mayıs 2018 tarihinde Hemşirelik Fakültesinde “Kronik Hastalıkları Önlemeye Yönelik Stratejiler" konulu etkinlik düzenlendi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Ergin konuşmacı olarak katıldığı etkinlik Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Adana ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz’ın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte Doç. Dr. Işıl Ergin kronik hastalıklar ve önleme stratejileri hakkında bilgiler verdi.  Doç. Dr. Işıl Ergin, toplum nüfusunun ve beklenen yaşam ümidinin artmasına dikkat çekerek olası kronik hastalıklardan korunmaya yönelik bireysel ve toplumsal stratejileri vurguladı.

Etkinliğin ardından katkılarından dolayı Dr. Işıl Ergin'e teşekkür belgesi takdim edildi.