Hemşirelik Fakültesinden Yaşlılara Konser

26 Mart 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 381 kez okundu

“Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Müzik Grubu tarafından düzenlenen konser, 20 Mart 2019 tarihinde Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşti.

“Mutlu insan hastalanmaz” sloganıyla gerçekleştirilen konserde huzurevi sakinleri keyifli anlar yaşadı. Konser sonunda Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Kaya, müzik grubuna teşekkürlerini iletirken, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır, müzik grubunun oluşturulmasında emeği geçen Arş. Gör. Dilara Kunter ve Arş. Gör. Belma Toptaş’a teşekkür belgelerini verdi.