İl Emniyet Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

22 Ekim 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 304 kez okundu

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Suat Ekici geçtiğimiz günlerde kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e, 21 Ekim 2019 tarihinde iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ ve Aydın’ın gelişimi için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde yürütülen çalışmaları önemsediklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Göreve geldiğimiz günden bu yana toplumla entegre olarak kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projeler üzerine yoğunlaştık. Öğrencilerimizin de toplumla uyum içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğüyle Üniversitemizin uyumlu çalışmaları devam ediyor. Emniyet teşkilatıyla iş birliğimiz güçlenerek devam edecek.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye yeni görevinde başarılar diledi.