İl Emniyet Müdüründen Rektörümüze Tebrik Ziyareti

25 Ocak 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 962 kez okundu

Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Rektörlük görevine atanmasından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 25 Ocak 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve ekibine başarılar dileyerek görevinin hem Üniversitemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını dileyen İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Üniversitenin Aydın için bir şans olduğunu söyleyerek “Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin gelişimi ve Aydın ili için birlikte çalışacağız, ADÜ Aydın’ın gözbebeğidir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ ve Aydın’ın gelişimi için kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projelerimiz olacak. Öğrencilerimizin toplumla uyum içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğüyle Üniversitemizin uyumlu çalışmaları söz konusu. Emniyet teşkilatıyla iş birliğimiz güçlenerek devam edecek.” dedi.

İyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasıyla görüşme son buldu.