İŞKUR Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

25 Şubat 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 406 kez okundu

Aydın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Rahmi Terzi, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 22 Şubat 2018 tarihinde makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İŞKUR'un Türkiye genelinde işsizliğin azaltılmasına yönelik hayata geçirdiği Toplum Yararına Program (TYP) projesi ile Üniversitemizde de çok sayıda personelin çalıştığını belirterek “İŞKUR ile iş birliği halinde yürüteceğimiz çalışmalarımız devam edecek. Toplumsal faydayı gözeterek koordineli bir şekilde adımlarımızı atacağız.” dedi.

İş-Kur İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın ili için önemi itibariyle Üniversite ile birlikte çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlar getirmesini diledi.