Kafkas Üniversitesi Rektöründen Üniversitemize Ziyaret

1 Ağustos 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 684 kez okundu

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 30 Temmuz 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizde yürüttükleri projeler hakkında Prof. Dr. Hüsnü Kapu’ya bilgiler verdi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Gıda projesiyle ilgili fikirlerini paylaşarak ülkemizin en önemli bal, et, süt ve süt ürünleri üretim merkezi olan Kars ve çevresi hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Prof. Dr. Hüsnü Kapu’ya Üniversitemiz hediye paketini verdi.