Koçarlı MYO İftar Yemeğinde Buluştu

28 Mayıs 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 554 kez okundu

Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) personeli, öğrencileri ve aileleri 27 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Koçarlı Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı İbrahim Gençsoylu, Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ali Kaptan, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Gökçimen, Buharkent MYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı,  Koçarlı ilçesindeki kamu kurumlarının müdürleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde, Koçarlı Müftüsü Ahmet Müjdeci'nin iftar duasıyla oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin sonunda Okul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz, konuklarla tek tek vedalaşarak, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.