Korgeneral Musa Çitil’den Rektörümüze ziyaret

26 Mart 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 583 kez okundu

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 25 Mart 2019 tarihinde makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Çitil, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin eğitim anlamında çok daha iyi noktalara gelebilmesi için verilen çabaları her zaman desteklemeye hazır olduklarını belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e bu görevde yapacağı çalışmalar için başarı dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Korgeneral Çitil’e teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet mesajlarıyla son buldu.