Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’tan Rektörümüze Ziyaret

12 Şubat 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 679 kez okundu

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 11 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, ADÜ’nün Aydın’ın gelişimine ekonomik ve kültürel anlamda katkılar sunduğunu belirterek Üniversitenin halkla bütünleşen yapısıyla Aydın’a artı değer kazandırdığını söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin öğrencisi ve personeliyle Aydın için güçlü bir potansiyel olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ’nün Türkiye çapında bir marka olması için bütün güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Ziyaret, Aydın’ın gelişmesi için atılacak adımlar ve yeni proje temennileriyle sona erdi.