Kuşadası Kaymakamı ve Cumhuriyet Başsavcısından Rektörümüze Ziyaret

5 Nisan 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 439 kez okundu

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir 4 Nisan 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i tebrik ederek İlimizin bilim, teknoloji, sanayi ve tarımsal anlamda kalkınmasında başat rol oynayan Üniversitemizin Aydın için bir şans olduğunu ifade eden Yücel ve Gir, Üniversitenin daha ileri gidebilmesi için atılan adımları her zaman desteklemeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; Ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmasına öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını, Aydın iline her alanda dinamizm katmaya devam edeceklerini söyledi.